Å låne penger har aldri vært enklere

Å finne et lån kan være tidkrevende. Å finne det riktige lånet for deg er enda vanskeligere, spesielt med flere banker konkurrerer om interessen din. Hvordann skal man vite hvilket lån man bør velge? Her er noen tips du bruke for å hjelpe deg med prosessen.

Slik finner du riktig lån

Gjør forarbeid

Uansett hvilken grunn du trenger et lån er det viktig med et realistisk budsjett. Enten du må refinansiere eksisterende lån, kjøpe nytt kjøkken eller ny bil. Forarbeid gjelder i hvor mye du har råd til å betale tilbake hver måned hvis du tar ut et lån. Beregn inntekter og utgifter, og i særdeleshet faktor i eventuelle andre lån du måtte ha.

Bruk en lånemegler

Sjansen er, du blir bombardert med tilbud fra banker som alle ønsker å sende penger i din retning. Men å søke hos en og en kan være utrolig tidkrevende. Ved hjelp av en låne megler, som de du finner på våre sider, tar de bryet av søknadsprosessen for deg. De håndterer søknaden din og sikrer at bankene konkurrerer om deg i stedet for omvendt. Og, tjenesten er helt gratis.

Familie

Mamma og pappas bank har hjulpet mange lånsøkere. Inkluder en medansøker – spesielt hvis du er ny i Norge . Det vil ofte øke sjansene for å få et lån, noe som igjen vil resultere i bedre vilkår og en lavere rente. Din ektefelle, registrert samboer, og i noen tilfeller kan venner og foreldre også være medansøker.

Slå sammen dine eksisterende lån

Et stort lån er lettere på lommen enn flere smålån kombinert. Før du lager din nye søknad, kan du få muligheten til å kombinere alle dine lån sammen, noe som ofte medfører lavere rente. Ekspertene på våre sider kan hjelpe deg med søknaden din og forenkle ditt økonomiske liv.

Vær grundig

Klart du vil ha pengene ASAP. Men din låneansøkning vil bare utgjøre en sjanse hvis du gir full og nøyaktig informasjon når du søker. Banker, selvfølgelig, vil låne deg penger, men ikke uten omkostninger. Sørg for at kontoene dine er i orden. Hvis låneansøgningen din er godkjent, kan du låne opp til 500.000 krone via våre samarbeidspartnere. Lykke til!