Aldri låne mer enn du har råd til

Aldri låne mer enn du har råd til. Tradisjonell gjeldshjelp sier “aldri låne deg ut av et gjeldsproblem”. Men dette ignorerer varierende kostnader for ulike gjeld. Hvis det er mulig å låne billigere andre steder for å erstatte eksisterende låneopptak, er det ikke verdt det? Kanskje dette kan stemme med refinansiering av kredittkort eller annen gjeld. Men la oss se nærmere på saken. Lavere rente betyr at mer av kontanter går mot å betale tilbake gjelden i stedet for bare å betjene rentekostnadene.

Gjeldsproblemet sjekkliste

Ideen til sjekklisten er enkel. Meningen er å utforske alle muligheter og bruke det som fungerer for deg. Når du har funnet noe som fungerer, må du ikke stoppe. Fortsett nedover listen for å se om det er noe som vil hjelpe. Noen av forslagene fungerer bare for de med en anstendig kreditt historie og ikke for alvorlig gjeld, men det er fortsatt verdt å sjekke.

Sorterer utgiftene dine

Følgende er noen måter å håndtere kontanter og redusere utgifter som er spesielt nyttige for de med gjeldsproblemer. Hvis du har tid, er det langt bedre å gå gjennom hele Money Makeover-guiden.

Budsjett og redusere utgifter

Hvis du har gjeldsproblemer må du gjøre et budsjett sentralt. Du må få oversikt på hva du bruker for å fremtidssikker din økonomi. Det store problemet med de fleste budsjetter er dessverre at de ikke virker. For å hjelpe, er det et spesielt gratis budsjett-planleggere på nett som kan hjelpe.

Forbrukslån kan hjelpe hvis du vet hva du gjør

Forbrukslån er utformet for å være kortsiktige lån på alt fra 5000 NOK til 50.000 NOK. Men, du begynner nedbetaling promto på neste lønningsdag. Her skal beløp og alle renter betales tilbake. De er som oftest enkle å få, og mange låntakere har blitt lurt i fella til å låne mer enn de kan betale. Lykke til med dine finanser og les alt som har med forbrukslån og andre lån her på våre sider!