Alle lån samlet. Refinansiering er smart

Er du en av de mange nordmenn som har flere mindre og dyre lån samtidig? Du visste kanskje ikke at du kan med fordel få en bedre rente og mindre utgifter ved å samle disse lån hos en bank? I Norge finnes det mange muligheter for refinansiering og forbrukslån. Hos oss er du kommet riktig. Refinansiering kan være en flott løsning på din smekkfulle postkasse.

Refinansiering starter med å samle all gjeld i en oversiktlig invoice. Det beste er å starte med de største og de dyreste lånene du har. Spar tusenlapper på å bli kvitte dem med en gang.

Forhandle ned renten i samme slengen

Når du samler dine små kan du forhandle deg til en bedre rente med en lengre avdragsperiode. Lånemarkedet henger sammen slik at større lånebeløp og lengre avdragsperioder gir den lavest mulige renten. Ved at man som lånetaker gir lånegiveren lengre tid å tjene sine penger på blir man gitt en lavere rente. Slik blir din månedlige faktura mindre. Det er gode nyheter for deg.

Finn et godt refinansieringslån hos oss og slapp av. Det handler om å kvitte seg med sin gjeld raskest mulig, samtidig som man kan leve. Derfor er det de individuelle forhold i privatøkonomien som setter rammen for lånet.

Få albuerom og oversikt

Et av de største gjeldsområdene for nordmenn er naturligvis boliglånene. Alle de lån som kommer i tillegg til ditt boliglån er det banken vil se på. I dag er det mulig å låne helt opp til 300.000 kr online til en effektiv rente på under 7 %, som er bedre enn mange av kassekredittene hos bankene. Et lån i steden for flere mindre lån kan gi en sunnere privatøkonomi her og nå.