Alle snakker om Revolut – men hva er det egentlig?

Bare noen få år er Revolut blitt mega-populært. Du har kanskje fått med deg all hype om Revolut. Hvis ikke forsøker vi å forklare Revolut nærmere nedenfor. Hva som gjør Revolut så spesielt er at de gjør noe ingen andre kort gjør i dag. De eliminerer alle avgifter og gir deg øyeblikkelig tilgang til en bankkonto med flere valutaer, uansett hvor du er. Nordmenn kan nå også ta del og skaffe seg et Revolut kort eller bare en elektronisk konto de kan benytte overalt.

Fordelene med kortet er klare for å se bare ved å se gjennom produktet og dets ulike tjenester på selskapets nettside. Revolut startet som en bankapp, men fikk snart støtte fra noen av de mest fremtredende investorer i Europa. Det sier litt om Revolut’s prospekter og fremtid.

Bakgrunn av Revolut

Før vi kommer til de spesifikke tjenestene som Revolut tilbyr, la oss undersøke selskapet selv. Grunnlagt av Nikolay Storonsky og Vladyslav Yatsenko, ble Revolut lansert i juli 2015. Tilbudet er en bank- og betalingsløsning for de som reiser mye.

I motsetning til andre forhåndsbetalte og korttjenester ble Revolut først utformet som en smarttelefon-app. Forhåndsbetalte Mastercard er fordelaktig. Du kan foreta kjøp online via et elektronisk kredittkort via appen uten å få plasten i posten. Mange nordmenn spiller casino med revolut også.

Fysisk kort også mulig

Hvis du fremdeles vil ha det fysiske kortet, kan du søke om et og deretter bruke det til å betale utenlands. Det største tegnet av Revolut-programmet og kortet er at det gir deg gratis internasjonale pengeoverføringer, avgiftsfrie globale utgifter, og muligheten til å bruke i mer enn 90 valutaer i interbank valutakurs.

For øyeblikket tilbyr ingen annen tjeneste dette. På grunn av fravær av gebyrer og spotkursen har Revolut hjulpet kunder. Vi anbefaler ikke Revolut konto/kort, men vi advarer heller ikke imot det. Det kan være en ypperlig løsning for de av dere som reiser hyppig. Eller hvis du vil ha privatlivets fred når det gjelder dine transaksjoner.