Alt du trenger å vite om MC lån

Har du lyst på en ny motorsykkel? Da skal du lese videre. Vi viser deg veien til et bra norsk MC-lån. Det er både raskt og lettvint å søke om lån for motorsykkel i 2018. Litt bakgrunnssjekk er allikevel viktig så du ikke faller for feil lån. Hos oss kan du sammenligne flere MC lån i fred og ro. Mange nordmenn tror fortsatt at de må gå fysisk inn i en bank for å ta opp et MC lån. Slik er det ikke lenger. Vi anbefaler at du starter med å lese resten av denne artikkelen.

Sammenlign MC lån

På vår side for MC lån kan du sjekke ut litt frem og tilbake med ulike lånesummer og litt forskjellig nedbetalingstid. Se hva lånet vil koste deg per måned. Sammenlign det med hva du har råd til. Det handler litt om å stikke fingeren i jorda. Har du egentlig råd til drømmesykkelen eller er det bedre å kjøpe #2 på ønskelista?

Først og fremst må du ha all nødvendig informasjon tilgjengelig. Bankene vil spørre deg om en hel del før de gir deg et tilbud om lån. Dersom du vil søke om lån til mc på nett, må du fylle ut dette.

Dette er den dokumentasjonen banken trenger:

  • Årlig inntekt før skatt
  • Samlet gjeld
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Fødsel og personnummer (11 siffer)
  • Navn, adresse og postnummer

Er det noe du lurer på skal du bare spørre underveis i søknadsprosessen. Handler du motorsykkel hos en forhandler kan du også kanskje få hjelp til lånesøknaden via dem. Men på egen hånd kan du finne ditt lån og søke en god forhandler senere. Ikke glem at det ikke Det er bare å spørre, så hjelper de deg. Husk at dersom du har betalingsanmerkninger eller utlegg, så må du gjøre opp disse før du søker. Vi ønsker deg lykke til!