Anbefalte nettsider for din privatøkonomi!

Av og til må det eksperthjelp til. Det er bare så mye du kan lese deg til og en hvis mengde lån du kan ta opp før du kanskje behøver litt hjelp. Vi har funnet noen gode sider for våre lesere. Noen er statlige nettsider og andre er støtteforeninger og andre ikke lån-relaterte nettsider.

MittRegnskap.com

Gratis online regnskap og budsjett for privatpersoner og familier. Importer transaksjoner fra bankfil. Budsjett med sammenligning mot regnskap. Les mere på Mittregnskap.com.

Norsk Familieøkonomi

En side med medlemskaps for familier med ett barn under 18 år. Støtt hverandre og deg råd om ulike forhold som har betydning for din personlige familie-økonomi. De har forhandlet gode avtaler for deres medlemmer. Finn ut mere her.

Gjerrigknark.com

Gjerrigknark er Norges største side innen alt som er gratis. Her finner du gratis vareprøver, gavekort, rabatter, konkurranser, spill, programvare og forøvrig linker til alt som er gratis på nett.

Frihetsforeningen

Gjeldsforhandling – Inkasso – Gjeldsproblemer – Økonomisk rådgivning – Refinansiering. Få tilbud om et bredt spekter av finansieringsløsninger, gjeldsforhandling og refinansiering for privat- og næringsliv. Les mere på Frihetsforeningen her.

Forbrukerrådet – Økonomi

Sjekk Forbrukerrådets tips for hva du bør tenke på når du velger bank eller forsikring. Og ikke minst, hvordan du går frem hvis du er misfornøyd med tjenesten du har fått.

Hegnar Online – Personlig økonomi

Hegnar.no gir deg tips og råd om personlig økonomi. Les de siste oppdaterte nyheter om personlig økonomi og alt fra renter og boligkjøp til karriere og sparetips. Norges beste finansblogger!

Inkassoguiden.no

Inkassoguiden.no Det du trenger å vite om inkasso og gjeldsproblematikk.

På vår side for bedre personlig økonomi gir vi hjelp til alle slags typer lån, refinansiering, budsjettering m.m. Les gjennom vårt nyhetsarkiv. Mulig vil du finne svaret på det du trenger der. Sammenlign de beste aktørene på det norske lånemarkedet og din søknad vil bli behandlet, som oftest, samme dag.