Apple kredittkort er her!

Apple kredittkortet er bare noen dager unna lanseringen og har allerede skapt stor begeistring. Spesielt blant Apple-fans. For de som planla å bruke kortet for å gamble eller kjøpe bitcoin eller andre cryptocurrencies, er det noen dårlige nyheter dessverre. I følge en fersk utgivelse fra Goldman har kredittkortavtalen en liste over begrensninger på transaksjoner som best beskrives som “kontantuttak og kontantekvivalenter”. Disse begrensningene inkluderer kjøp av cryptocurrency, casinospill og sportsspill for å nevne noen få.

Partnerskapet mellom Goldman og den amerikanske tech-giganten ble smidd tidligere i år. Siden har det blitt kjent at rentene for Apple kortet varierer fra 13,24% til 24,24% avhengig av brukernes kredittverdighet. Kortene vil gi daglige tilbakebetalingsinsentiver som inkluderer 3% cashback ved kjøp fra Apple butikker eller App Store-kjøp. Kjøp fra andre butikker sikrer bare 1% cashback per kjøp.

Krypto- og spillebegrensningene

Alle som søker om Apple kortet enten det er en digital eller fysisk versjon av dette. Vil ikke kunne gamble eller kjøpe cryptocurrency. I henhold til avtalen vil du ikke være i stand til å foreta kontantlignende transaksjoner som inkluderer kjøp av kontant-ekvivalenter.

Kunngjøringen om at kunder ikke vil kunne gjøre spillrelaterte kjøp med kortet, er ikke den første dårlige nyheten for de som bruker kredittkort for å spille. Bare i forrige måned kunngjorde den australske banken, Macquarie, at de vil forby spill- og lotterirelaterte transaksjoner på kredittkort. En av de viktigste årsakene til forbudet deres var økende reguleringspress innen landets spillindustri.

En annen årsak til det økende antallet kredittkortforbud på pengetransaksjoner kan være det økende antallet av spillere. Kredittkort blir for tiden sitert som et av hovedproblemene. Da det hjelper spillere å gamble med penger de ikke har, øker deres gjelde og bidrar til deres problemer.

Selv om det kan være en trist dag for gamblere i dag, kan det være å løse et fremtidig problem for Apple i det lange løp ettersom spillemyndighetene for øyeblikket vurderer å forby alt spill med kredittkort. Til vanlig bruk er Apple kortet selvsagt helt ok å bruke.

Apple kortet

Lanseringen av Apple kortet er en del av Apples strategi for å diversifisere inntektskildene etter å ha stilt for mye på iPhone-salg de siste årene. Goldman har derimot inngått et samarbeid med tech-giganten som en del av deres langvarige innsats for å etablere en forbrukerfokusert virksomhet.