Bedre et lån i oktober enn i desember

Vet dere hvilke lån de fleste sliter mest med å betale ned? Det er forbrukslån tatt opp for å finansiere julefeiringen. Da er det nemlig at de fleste nordmenn føler beltereima stramme mest. Og forbruket økes i de norske julestuer år etter år. Vi er ikke så langt fra våre amerikanske aner når det gjelder forbruk på jul. Og da snakker vi ikke om vanlige ting som mat og et lite juletre. Vi nordmenn har blitt spinnville når det gjelder juleshopping. Ikke bare er det alle gavene som koster, hele huset skal visst se ut som et Disney Wonderland. Stresset gjør at mange norske hushold tar opp lønningslån for å betale for det hele. Ikke nødvendigvis penger man kan betale. Les vår sjekkliste før du velger å ta opp jule-lånet som varer et år lengre enn du planla.

Ta opp forbrukslån til hva du vil

Ingen vil behøve å søke om penger i en ideell verden. Men, hvis man må ta det skrittet er det godt å vite at det ikke krever all-verdens. Så lenge husholdningen har en fast inntekt og dere ikke har betalingsanmerkninger er det rett fram. På bare noen få timer vil du gå fra søknadsprosess til penger på bok. Du kan låne mindre beløp eller større beløp. Alt er opp til deg og helt privat. Ingen vil spørre deg om hva du trenger 5000 NOK eller 450.000 NOK til. Søknadsskjemaet gir deg de svar du trenger. Men forsøk ikke å gå i fella med å låne for mye bare fordi det er jul. Vi trenger ikke overgå hverandre i forbruk lenger. Det er faktisk coolt med minimalisme.

Alle typer lån finnes her

Forhåpentligvis har vi overtalt deg til å begrense lån for overdådig julefeiring. Når det er sagt er det ingenting i veien for å lette overgangen til Januar med et SMS lån eller forbrukslån. Så lenge du/dere har vurdert grundig hvor mye som er nødvendig først og fremst. Men også hva det er realistisk å betale ned per måned. Her er det nemlig de fleste tråkker i baret.