Blir bryllupsklokkene for kostbart til å nyte?

Bryllupsdagen er ikke bare en fest for å feire deg og din partner. Det er din spesielle dag hvor dere foreviger deres kjærlighet for hverandre. Det er helt normalt at man ikke vil bekymre seg for kostnader denne dagen, eller forsøke å strekke et mini-budsjett. Dessverre er ikke alltid det man kan ta seg råd til nok for å gjøre det til en perfekt dag. Fortvil ikke, du kan låne penger for å ha ditt eget drømmebryllup.

Du har flere forskjellige muligheter for å låne penger så du kan unne deg en bryllupsdag kjærligheten verdig. Her nevner vi noen av de valg dere har for å låne penger til bryllup.

Forbrukslån, kvikk-lån eller mobil lån?

Bryllupsforberedelser er tidskrevende og ofte stressfylt for begge partnere. Det siste dere trenger er å løpe fra bank til bank med lønnsslipper og andre dokumentasjoner.

Skal du låne penger er det første skrittet å finne et lån som passer deres situasjon. Overordnet hører alle små lån slik som kvikklån og mobillån under den overordnede betegnelsen forbrukslån. Om du skal ta det ene eller andre lånet er avhengig av hvor hurtig du skal bruke lånet og hvordann din kredittverdi ser ut.

Står du og ser på drømmekjolen du endelig har funnet, og de ber om et depositum, er et SMS lån, siden du ikke behøver en PC for å gjøre lånet. Du kan låne penger på 20 minutter ved hjelp av din smartphone. .

Sitter du der hjemme og planlegger og kan se ditt budsjett foran deg vil en god search på sider som denne gi deg en god oversikt over tilgjengelige lån som passer dere. Disse lånene kan ta opp til tre virkedager får du har det på din konto.

Et bryllups-budsjett er alfa og omega.
Dere må sette dere ned og grundig plotte ned alle forventede og uforventede kostnader i forbindelse med den store dagen.