Bytt kredittkort på dagen

De aller fleste norske forbrukere vil kunne få et kredittkort. Det kreves kun at du er myndig, har lignet til Norge i minst 3 år, og ikke har betalingsanmerkninger. Dette gjør kredittkort til et finansprodukt som er veldig lett tilgjengelig. Søk kredittkort her hos oss. Her finner du en lang rekke gode tilbud om kredittkort. De passer for alle slags forskjellige kunder. Størrelsen på maks kredittbeløp varierer.

Det gjør også renter, vilkår og krav til søker. Se deg litt omkring blant våre tilbud. Finner du kortet som passer for deg er det bare å slå til. Vår side formidler norske banker som gir deg et nytt kredittkort innvilget på dagen. Da vil du øyeblikkelig ha tilgang til kreditt. Hos oss er den øvre grensen 150 000 NOK. Det er en sum som kan komme godt med for de fleste av oss.

Hvilket kredittkort skal jeg velge?

Alle kredittkort er i prinsipp like. Mange tror for eksempel at Norwegian kredittkort er et helt spesielt kort. Det er det ikke. Dette kortet er et vanlig Mastercard, men som selskapet Norwegian lar kunden få tilgang til. Norwegian betaler en avgift til Mastercard. Som kunde får alle fordelene med et trygt kort som kan brukes nesten over alt. Det er bare logoen på kortet som er annerledes. Se vår informasjonside om kredittkort for å lære mer.

Mastercard er absolutt det mest kjente kredittkortet i Norge. Men, det er også mulig å få Visa som kredittkort. Styr unna Diners og American Express med mindre du tilbringer mye tid i statene. Ser du nøye på et vanlig kredittkort så vil du stort sett se at det står ”Mastercard” med liten skrift ett eller annet sted på kortet. Lykke til med ditt nye kredittkort!