Derfor er det viktig å betale ned lånet i tide

Derfor er det viktig å betale ned lånet i tide. Vi tar ofte betalt regninger for gitt. Vi gjør det rutinemessig og ikke tenker mye på det. Vi er ikke engang bekymret hvis vi betaler for sent. Men det er noen fordeler med å betale regningene i tide. Her er noen av de viktigste.

Forbedret kredittscore

Enkelt sagt, din kredittvurdering og kreditt score vil bli brukt til å bestemme evne til å håndtere lån. Faktisk kan betalingshistorikken din muligens utgjøre 35% av poengsummen din, hvis du ikke allerede visste det. Jo bedre kredittscore du har desto lavere priser får du på boliglån, lån og noen ganger selvpå bilforsikring.

Forbedre dine sjanser for å eie et hjem

Som nevnt, spiller kredittscoren din en stor rolle i å bestemme kredittverdigheten på boliglån. Som med mange ting er det unntak for denne reglen, men långivere blir mer grundige, noen ganger strengere, i deres godkjenningsprosess hvis din score er dårlig. Betal i tide og unngå trøbbel.

Oppretthold lav rente på kredittkortene dine

Hver dag blir vi bombardert med nye kredittkorttilbud for overføring av saldo fra et høyere rentekort til et lavere. Mange av disse tilbudene er veldig interessante. Noen kontrakter sier at hvis du savner, eller kommer med sen betaling, kan din rente hopp helt opp til 20 eller 24%. Det sier seg selv at dette må unngås.

Du være trygg på at det vil gå opp hvis du har et par forsinkede betalinger . Eliminer sen betaling gebyrer og finansavgifter på kredittkort ved å betale i tide.

Oppretthold lavere forsikringspriser

Tro det eller ei, flere og flere bilforsikringsselskaper knytter sene betalinger mot bilforsikringsratene.

Behold dine tjenester og produkter

Flere tilbydere av ulike tjenester, som Internett, gir gode advarsler om at tjenesten vil bli stengt hvis betalingen er forsinket. Det kan være et problem å håndtere, kanskje pinlig og kostbart for å få tjenesten eller produktet gjeninstallert. Lykke til med alle dine regninger!