Derfor skal du ikke bruke kredittkortet til å kjøpe Cryptocurrency?

Derfor skal du ikke bruke kredittkortet til å kjøpe Cryptocurrency? Alle vet i dag mer eller mindre hva cryptocurrency er. For å kjøpe cryptocurrency må du bruke en utveksling – som egentlig er et nettsted der du kan handle en valuta for en annen valuta. For eksempel vil du bruke en børs for å handle amerikanske dollar for Bitcoin, Ripple eller en annen kryptokurrency som du er interessert i å kjøpe. Hvis du har landet på en utveksling som aksepterer kredittkort, har du kanskje vurdert å kjøpe med kortet ditt. Men tenk deg to ganger om.
Det er nemlig risikofylt og dyrere.

Det kan hende du må betale et gebyr

Cryptocurrency-utvekslingen kan belaste en transaksjonsavgift når du bruker et kredittkort, eller til og med et debetkort, for å kjøpe kryptokurrency. Ved å bruke ACH (kontoen din og rutingen) tar det noen dager å legge inn på kontoen din, men det er vanligvis gratis. Du må velge mellom raskt og dyrt eller sakte og gratis.

Øvre grenser for kjøp

Det kan være en grense for hvor mye cryptocurrency du kan kjøpe med et kredittkort. Cryptocurrency-utveksling kan plassere en daglig eller ukentlig grense for hvor mye cryptocurrency du kan kjøpe med kredittkortet ditt. Hvis du allerede har møtt grensen, må du bruke en annen betalingskilde eller vente til grensen er tilbakestilt.

Kredittkortsutstederen kan behandle transaksjonen som en transaksjon eller kontantforskudd. Det betyr at du betaler et kontant forskuddsgebyr på toppen av eventuelle transaksjonsgebyrer for valutakursutvekslingskostnader.

Høyere gebyrer

Du vil også bli utsatt for det høyere kontantersforskuddet på kredittkortet ditt, og du vil ikke få en frist, selv om du bruker et kredittkort med nullbalanse. Det betyr at du begynner å pådra deg renter fra dagen du gjør transaksjonen.

Mellom kontantavgiften, høyere rente, er å kjøpe kryptokurrency med kredittkort mye dyrere. Det er like dyrt som om du brukte kredittkortet ditt til å ta ut penger fra en minibank, en transaksjon som vanligvis også er en dårlig ide.