Det er din Getaway bare et smålån unna

Av og til er det opplevelser man må takke nei til å ta del i. Og av og til er det nærmest umulig å ikke delta. Høstferien er hos oss og det er mange som liker å ta en storbyferie på denne tiden. Eller “weekend getaway” som mange kaller det. Det betyr et alt fra en til tre overnattinger og et fly. Ut av tralten.

Mange liker å bryte opp en sur høst med en langweekend. Langweekends for å oppleve en annen temperatur kanskje? Eller for å handle julegaver i et shoppe mekka. Valget er deres. Men dessverre er det ikke alltid at man har tid til det hele. Selv om vennegjengen er på vei betyr det ikke at det passer for deg. Om det derimot er pengene det står på skal du ikke fortvile. Hvis det er 6000 kroner som står i mellom deg og turen kan dette raskt løses. Og, det kan løses på nett på få minutter.

Prag eller London. Et smålån kan få deg med på turen

Hvis det er noe så simpelt som flybillett som mangler kan du benytte ditt kredittkort. En kort samtale med kredittkortselskapet vil heve din grense. Forutsatt at du er på G med dem betalingsmessig, selvsagt. Overrasket vil du bli over hvor glade kredittkortene er for å vite at du bruker dem underveis. For dem er dette en god deal.

Skulle du derimot ikke ha muligheten til å heve kreditten på kortet ditt finnes det alternativ. Hos oss vil du i ro og fred finne de lån du trenger. Ikke bare vil du finne gode lån– du kan også sammenligne. Sammenlign de forskjellige bankene og finn det lånet som passer deg. Hva mangler du for å ta ture til Roma? Smålån er ofte de lån som er under 10.000 kroner. Her kan du glede deg over en utrolig rask utbetalingstid. Ta en weekend du også!