Det er ingen som spør hva du skal bruke forbrukslånet ditt til

Det er ingen som spør hva du skal bruke forbrukslånet ditt til. Mange tror at det er samme prosedyre for forbrukslån på nett som det er i en vanlig bankfilial. Feil. Når du søker om et generelt forbrukslån er det ingen ledende spørsmål om hva du skal ha penger til. Våre nettbanker kalkulerer bare om du er verdig et lån. Dette er basert på din inntekt, din betalingshistorikk og annet. Alt vil være automatisert så du ikke engang behøver å snakke med noen.

Nettlån er som navnet sier- lån du kan få over internett. Selve søknadsprosessen er veldig enkel. Du velger de bankene som interesserer deg og sender inn din søknad. Hos mange banker vil du få svar innen en time! Skulle du velge å akseptere lånet vil utbetaling verifiseres via Bank-ID. Enkelt og anonymt.

Forbrukslån versus andre lån

Det flotte med et fleksibelt forbrukslån er at du kan låne opp til 50.000 kroner og ingen spør deg hva til. Med andre lån slik som huslån eller billån er situasjonen anneledes, selvsagt. Skal du kjøpe ny bil vil banken ta i betraktning verdien av bruktbilen din og hvilken type ny bil du vil kjøpe. Samme gjelder huslån. Her er reglene mye strengere. Men det er jo også forståelig, siden summen for å låne til et hjem er mye større.

Forbrukslån på dagen

Søker du om en “mindre” sum, vil du til og med kunne få pengene på saldo samme dag. Skulle det være noe som haster å få ordnet opp i kan et forbrukslån være en god løsning. Selvsagt bør du tenke over hvor mye du søker om lån på. Alle bør overveie at dette faktisk er lånte penger og ikke bare en gave på konto. Pengene skal tilbake til banken- med renter. Alle bankene du finner på vår side dedikert til lån på nettet for nordmenn er trygge.