Dette er en side for gode lån. Hvorfor er du her?

De beste forbrukslånene kan du lete deg frem til her hos oss. Vi tilbyr nemlig lån fra et stort utvalg av de beste låne-selskapene som opererer her til lands.

Du kan søke om forbrukslån via vår nettside på 1-2-3. Du vil kunne motta tilbud fra mange konkurrerende selskaper. Dette gir deg et stort fortrinn siden du raskt og effektivt kan lete deg frem til nettopp det lånet som passer best for deg. Hva som anses som “det beste forbrukslånet” er selvsagt subjektivt fra søker til søker. Selvsagt er det viktig med lav rente, men det finnes mange andre hensyn som det er klokt å ha i tankene når du vurderer å ta opp et lån.

Du bør alltid forvisse deg om at du velger en passende tilbakebetalingstid. Det kan være fristende å betale tilbake et lån fortest mulig for å spare på renteutgifter. Men du bør huske at hurtig tilbakebetalingstid vil medføre høyere kostnad per måned. Du bør aldri forplikte deg til å betale mer per måned enn det du er 100 % sikker på at du vil være i stand til å innfri.

Det kan også virke forlokkende å betale tilbake over veldig lang tid. Da vil månedskostnaden bli så lave som mulig. Men den samlede utgiften vil bli mye høyere. For å finne best mulig forbrukslån bør du passe på å finne perfekt balanse mellom lånesum og tilbakebetalingstid.

Et lån uten sikkerhet er særlig gunstig for yngre låntakere siden de sjeldent vil ha verdier å ta pant i som for eksempel eiendom eller bil. Mange tar opp forbrukslån 20 år gamle. Dette er ofte den nedre aldersgrensen, men det finnes selskaper som byr på sjansen til å søke om forbrukslån bare 18 år gammel også.

Sjekk ut vår forbrukslån-kalkulator

Her hos oss kan du benytte deg av vår lånekalkulator. Det er et kjempekjekt hjelpemiddel som gjør det enkelt å finne frem til lånet som passer aller best for deg. Lånekalkulatoren fungerer på den måten at du velger hvor stort beløp du ønsker å låne, og hvor lang tilbakebetalingstid du har lyst til at skal gjelde. På 1, 2, 3, vil kalkulatoren kunne fastslå hva månedskostnadene er, og den totale kostnaden på lånet.

Når du har brukt vår lånekalkulator til å finne et egnet lån, er det enkelt som bare det å sende inn en søknad via oss. Deretter vil den gjeldende utlåneren gjennomføre en forbrukslån test. Det er ikke noe mer komplisert enn en standard kredittsjekk. Denne utføres av kredittselskaper og lånetilbydere så snart du søker om et lån. Du vil få svar på dagen hos mange selskaper.