Dette vet du kanskje ikke om cash-back

Cashback er et fenomen som i moderne tid også har blitt meget populært i også i Norge. Populært er kanskje ikke riktig ord. Men det er uansett benyttet i dag av mange nordmenn. Det betyr også “pengene tilbake” oversatt fra engelsk.

Det finnes mange tilbydere av cashback i Norge, der man kan velge om man vil ha litt penger tilbake på alle kjøp man utfører, eller om man ønsker å få tilbakebetalt en større sum i en spesifikk bransje. Du vil kun motta cashback på på kredittkort. Og cashback er kun i ditt favør dersom du betaler dine regninger innen utløpsdato. Hvis du gjør det er det tusenlapper å tjene.

Tjen penger med et kredittkort med cashback

Et kredittkort kan være helt gratis å bruke. Og i tillegg kan du glede deg over cash-back. Når du betaler med ditt kredittkort i en butikk eller på nettet er det ofte gebyrfritt. Men ikke noe mer enn det. Med cashback derimot kan du tjene penger hver gang du benytter kortet.

Fortsatt uten gebyrer kan du faktisk tjene penger når du shopper. Cashback gir deg penger tilbake på alt du handler. Du vil kunne få cashback på tusenvis av kroner i året.

Et års cashback eksempel

Som oftest er cashback på 1% på alle kjøp du gjør med kredittkortet. Om du så handler mat, klær, bensin eller annet. Har du brukt kortet på si innkjøp for 250 000 kroner på ett år har du spart hele 2500 kroner. Det er slettes ikke værst.

Selvsagt har nordmenn blitt glade i disse cash-back løsninger. Med cashback på ditt bensinkort vil du spare mange penger på drivstoff på et år. Du kan spare nærmest 1 krone per tank. Det er vel absolutt noe å ta med seg. Hvilke kort tilbyr cashback? På våre sider vil du finne banker som tilbyr cashback kredittkort. Vi håper du finner et som passer deg.