Din egen finansielle lånekalender

Din egen finansielle lånekalender. Desember er her og alle barn gleder seg over sine adventskalendere. Selv har du sikkert ikke noen julekalender hvis ikke kona har ordnet en for deg. Jula er årets dyreste måned for alle nordmenn. Det er en statistikk STB har sett jevn siden 1978. Og det er heller ikke rart med alt av utgifter som forbindes med julefeiring.

Du har muligheten til å lage en egen, motsatt julekalender i år. Hvis du vil være ekstra snill med deg selv. Du lurer sikkert veldig på hva vi mener med finansiell julekalender. La oss foreslå følgende. I steden for å ta opp et nytt forbrukslån i desember i år finner du alternativ. Alternativet kan være å betale NED et lån i steden.

Legg til side penger hver dag i desember

Samme prinsipp som en julekalender med premier hver dag fram til jul. Men din finansielle julekalender er helt motsatt. La oss ta en enkel sum som 50 kroner. En femtilapp er ikke mye i dag for de fleste nordmenn. Men hvis du legger til side en femtilapp hver dag i desember har du plutselig 1200 kr ekstra på konto.

1200 kroner du ikke ville ha hatt ellers. Det kan være en flott gave til deg selv. Slik har du allerede samlet sammen nok eller kanskje mer, til å betale tilbake et lån til forfall. I disse juletider kan det virkelig lønne seg.

Gi tilbake til deg selv og betal ned lån

Vi forsøker alltid å komme opp med gode ideer for å forbedre våre leseres finanser. Enten du trenger informasjon om lån eller personlig økonomi. Du kan lett sammenligne mellom sikre norske låneinstitusjoner og finne et lån som passer din økonomi. Om din plan er å komme opp eller ut av en finansiell situasjon. Vi er uansett på din side til enhver tid. Sammenlign lån i alle kategorier her på vår side i fred og ro. Mange nordmenn setter pris på å unngå de tradisjonelle bankene hvor prosessen er mye mer omfattende.