Disse julegavene kan du kjøpe billig i siste liten

Det er dagen før jul, og du innser at du har glemte å kjøpe din favoritt tante en gave. Vi har alle vært der. Det finnes ingen bedre måte å sette en demper på julestemningen enn å innse at du har glemt noen. Heldigvis for deg, er det fortsatt mange flotte siste liten-alternativer for å kjøpe gaver, selv på selveste julaften.

Billige siste-liten julegaver

Restaurant gavekort

Vanligvis ville jeg ikke foreslå et gavekort som en dyptfølt gave,men hvis du kjenner din gave mottakeren favoritt restaurant, kan skaffe et gavekort i siste liten. “Vi vet hvor mye du elsker denne restauranten. Nyt en kveld med jentene på oss.” Denne gaven bør ikke loppe deg helt, og helt sikkert bli satt pris på.

Hjemmelagede julekaker

Dette alternativet vil ta litt arbeid, men det er enkelt og budsjettvennlig.Slå til med fattigmann og smultringer. Finner du en pen eske å pakke julegodtet inn i er dette en flott gave. Med bare noen få ingredienser og litt kreativitet, kan du lage flere morsomme julegaver hjemmefra for mindre enn 200 NOK.

Julepynt

Jeg vet denne gaven er ikke for alle, men det er et flott alternativ for juleentusiaster. Fest-dekorasjoner er ofte rabatterte opptil 90 prosent uken frem til jul. Du kan kjøpe et sentimental ornament som markerer noe spesielt som har skjedd i år, eller du kan få tak i noe fint og glitrende for deres hjem. Uansett,du sprer julestemningen uten å sette stress på lommeboka.

Alkohol

Hvis du er virkelig på sent ute, kjøre til vinmonopolet og plukk opp en fin flaske av mottakerens favoritt vin eller sprit. Hvis du ønsker å bli kreativ kan du lage en julekurv med alle ingrediensene som trengs for deres favoritt cocktail. Sjekk ut tilbud på brennevin på ditt lokale vinmonopol og kjøp miksere, gave kurv og bånd på billigbutikk.