Du kan låne penger uten å fortelle hva pengene skal brukes til

Har du lyst på noe spesielt, men ikke råd til det akkurat for øyeblikket? Er det noe du vil ha ordnet, men du mangler finansene? Du kan ta opp et forbrukslån på dagen her hos oss uten å måtte forklare deg eller forsvare hva du ønsker å benytte lånet ditt på. Det er mange som ikke vet at banken ikke egentlig bryr seg om hva du vil benytte lånet ditt på. Det eneste banken faktisk bryr seg om er hvor sannsynlig det er at du kan innfri lånekontrakten og om du er i stand til å betale lånet ditt tilbake.

Her kan du sammenligne priser og vilkår fra en rekke av norges beste og tryggeste låneutbydere i fred og ro. Og som sagt- du trenger ikke rettferdiggjøre hva du skal bruke pengene du låner på. Er det botox du vil ha? Ja, da skal du bare kjøre på. Det er ingen som behøver å vite hva du har brukt penger på. Hvis det er en ny motorsykkel du lengter etter er det selvsagt ikke like lett å skjule hva du har brukt lånet ditt på siden naboene vil merke det med en gang.

Du kan låne opp til 50.000 NOK uten krav til sikkerhet

Hvis din økonomi er ryddig og du har mulighet til å holde tilbakebetalingsavtalen er det ikke noe problem å ta opp et forbrukslån med en av våre norske låneutbydere. I ro og mak kan du sammenligne priser og sende søknader til flere banker. Søknadene er selvsagt ikke bindende. Det er først når du har bestemt deg og signerer kontrakten at det blir lovlig bindende.

Vi anbefaler alle som vurderer å ta opp et lån over 20.000 NOK å se grundig gjennom din personlige økonomi. Når satte du sist opp et realistisk budsjett som reflekterer hvor mye du har til overs etter at alle forpliktelser er betalt hver måned. Du finner en rekke gode og nyttige artikler her i vårt nyhetsarkiv som vil hjelpe deg når du først setter deg ned for å ta “det store overblikket”.