Du kan refinansiere smålån på samme måte som forbrukslån

Vi snakker ofte om refinansiering her. Det er selvsagt fordi refinansiering lønner seg. Bare fordeler vil du oppleve hvis du velger å samle din gjeld. Selvsagt gjelder det for de som har mistet oversikten fullstendig. Har du bare et par tre kreditorer kan du holde oversikten. Men skulle det florere av forskjellige lån er det vanskeligere. Å samle alle lån i en pott er alltid en lettelse.

Forestill deg å gå fra 14 kreditorer til 1 månedlig faktura. Oversiktlig og greit. Slik kommer mange seg på beina igjen etter mye frustrasjon.
I mange artikler har vi skrevet om refinansiering av forbrukslån. I dag vil vi glede de med overveldende mange smålån. Ikke mange er klar over at refinansiering også er mulig med smålån. Og også her lønner det seg.

Sammenlign banker for den beste refinansieringen

Hvis du føler dine smålån har tatt overhånd er det hjelp. Benytt vår gratis tjeneste og sammenlign så mange banker du orker. Å sammenligne tilbudene mellom de forskjellige bankene er viktig.

Hvordan ellers skal du ellers kunne vite at du har en god deal? Vi vil anbefale at du min. sammenligner 4 banker som tilbyr refinansiering. Slik kan du ta en klok beslutning og spare på renteomkostninger.

Velg kredittkortet før du tar opp et nytt smålån

Til slutt vil vi råde deg til å stoppe med smålån hvis det er for mange. Smålån kan være bra fordi du kan betale ned mindre over lengre tid. Men, er det mindre beløp det dreier seg om kan du kanskje bruke kredittkortet. Du må betale tilbake raskere.

Men du vil også unngå at det baller på seg med for mange smålån. Lykke til i jakten på det lånet som skulle passe deg aller best. Du kan også søke om kredittkort hos våre norske lånetilbydere. Uansett hva du lurer på i forbindelse med personlig økonomi kan du lese mer hos oss.