Du kan spare tusenvis på å velge riktig forbrukslån

I dag skal vi forklare hvordan du kan spare masse penger på å velge de riktige lånet. La oss se på hva du må tenke på når du skal velge et lån som passer din situasjon. Så lenge du er kredittverdig er det et lån for deg. Rente og tilbakebetalingstid er hva du skal legge merke til. Det lønner seg så veldig å sammenligne rentene før du signerer på et forbrukslån. Alle våre samarbeidspartnere lar deg søke gratis og uforpliktende. Sammenlign renten og finn et godt lån i dag. Her kan du også lese mye om personlig økonomi.

Se opp for renten

Når du søker om et nytt lån er det renten først og fremst du skal se på. Hvilken bank tilbyr den beste renten? Endrer den seg hvis du endrer på lånesummen?.Hvilken bank som kan tilby deg det beste lånet varierer i henhold til hvor mye du skal låne. Hvor lang nedbetalingstid du ønsker og hvordan det står til med kredittverdigheten din.

Hvordan bestemmes renten din?

Har du tenkt over hvor mye du har råd til å låne? En ting er å søke om det du vil ha. Men det du bør gjøre er å se hva du realistisk kan behandle. Trenger du penger til noe veldig spesifikt, som for eksempel en ny vaskemaskin er det lett å finne ut hva du trenger. Er det ny bil som trengs er det dyrere. Har du en buffer å bruke av hvis prosjektet blir dyrere enn planlagt er dette riktig tid å bruke den. Ikke end opp i situasjonen hvor du sitter med et stort forbrukslån og inkassokrav.

Jo større lån desto lavere rente

Jo mer penger du låner, jo lavere vil som regel renten være. Det som er viktig å huske på her er at selv om renten i prosent blir lavere, vil som regel totalbeløpet du betaler i rente bli større jo mer penger du låner. Det er derfor lurt å ikke låne mer penger enn det du absolutt har bruk for.

Din kredittverdighet er en faktor som kan være vanskelig finne ut av selv. Uansett finnes det selskaper som arbeider med å regne ut personers kredittverdighet med utgangspunkt i en rekke faktorer. Da snakker vi om bosted, alder, inntekt, utdanning etc. Ikke lyv her. Oppgi alle opplysninger sant og du har større sjans for et lån.