Du trenger ikke egentlig en finansiell plan hvis

Du er ung, singel og sparer penger for øyeblikket

Hvis du er under 30, singel og allerede sparer penger, har du sannsynligvis utviklet den typen økonomiske vaner som vil tjene deg godt når du blir eldre og livet ditt blir mer sammensatt. Mennesker som klarer å spare når de er små, pleier å øke mengden de sparer hvert år. Hvis du investerer sparepengene rimelig godt, vil du sannsynligvis være i god form når du er klar til å forplikte deg til et langsiktig forhold, få barn eller vil kjøpe et hus. Når det er sagt, selv om du ikke trenger å planlegge, kan du være interessert i å bruke vår gratis planleggingstjeneste for å se i hvilken alder du kan trekke deg ut basert på din nåværende bane.egentlig en finansiell plan hvis.

Du er ung, gift, sparer for øyeblikket penger for få barn

Nok en gang, hvis du kan spare i dette scenariet, vil du sannsynligvis ha råd til alt du trenger. Så lenge du ikke bor i en veldig dyr by. Dessverre, hvis du bor i de største byene, vil minst en av dere sannsynligvis trenge å jobbe for et selskap som gir deg muligheten til å øke din nettoformue gjennom aksjeeierskap for å ha råd til et hjem og trekke deg komfortabelt.

Du er ung, singel og kan ikke spare

Hvis du er i denne situasjonen, kan du ha mye mer nytte av en flott budsjetteringsapp enn du kunne planlegge. Planlegging er bare verdifullt hvis du er i stand til å spare. Og det er en funksjon av hvor godt du budsjetterer. De beste budsjetteringsappene vi kjenner er Mint, You Need a Budget, Charlie, PocketGuard, Digit and Trim.

Hvis du er en av de heldige som ikke trenger å planlegge, ikke bekymre deg for det før du når en av de viktige milepælene i livet Har du behov for penger i dag, kan du søke om forbrukslån og andre lån her via våre samarbeidspartnere.