En lite guide til SmåLån på nettet

Det er enkelt å ta opp et smålån på nettet. Noen vil kanskje si at det nesten er for lett. Fordelen med slike smålån er at hele prosessen er elektronisk. Mange benytter seg av låneformidlere som oss. Slik er det enkelt å sammenligne de forskjellige bankene. Ofte får man svar i løpet av et par timer. Du vil motta pengene dine på konto i løpet av dagen. De aller minste summene kan også lånes via din mobil og kalles SMS-lån.

Signaturen din blir registrert elektronisk via løsninger som BankID. Dette er løsninger som brukes av offentlige etater, slik som NAV og skatteetaten. Derfor kan du være trygg på at det går riktig for seg. Selve kredittskjekken av deg går også raskt og online. Alt i alt er smålån på nett veldig praktisk for deg som forbruker.

Dette bør du vite før du tar opp et smålån på nettet

Smålån er et lån man får raskt og ikke minst, som ikke er store summer. Disse lånene skal også tilbakebetales ganske raskt. Nedbetalingsperioden er ofte bare på et år eller et par år. Når det kommer til renten, er denne klart høyere enn renten på andre lån.

Ikke bare er renten på smålån høyere enn på forbrukslån. I tillegg er strafferenten hvis du ikke kan betale lånet tilbake veldig høy. Å oppta et smålån er ikke uten risiko. Noe som mange nordmenn dessverre har brent seg på. Derfor bør prioritet 1 være å bli kvitt smålån hvis man havner i økonomiske vansker.

Smålån er veldig hendige nårdu bare mangler en viss sum. Si det er noe på salg (en ny vaskemaskin) og du mangler akkurat 100 NOK. Kanskje du skal bli med på en weekendtur, men ikke har lommepenger til overs. Her kan smålån være løsningen. Så lenge man er nøktern og forsiktig, er smålån en god løsning. Vi ønsker lykke til i søknadsprosessen.