En liten guide til Skrill

Skrill er en e-lommebok som er en av de mest populære der ute. Skrill ble grunnlagt i 2001, og det har tjent deres meriter i bransjen. De viser seg å være en av de mest sikre og pålitelige e-wallets. Skrill var tidligere kjent som Moneybookers, og har over 35 millioner brukere over hele verden. Du kan bruke Skrill over hele verden online og i fysiske butikker, samt sende og motta penger med det.

Du kan åpne en gratis Skrill-konto ved å fylle ut et skjema på deres nettsted. Du må skrive inn navnet ditt. adresse, e-post, DOB, telefonnummer og annen personlig informasjon. Etter dette får du en bekreftelses-e-post. Klikk lenken i e-posten, og kontoen din er bekreftet. Du er ikke ferdig ennå, skjønt. Nå må du koble din bankkonto og kredittkort. Slik er du klar med din nye e-wallet.

Skrill sikkerhet

Og fordi Skrill er veldig sikkerhetsbevisst, overfører de et par cent til kontoen din for å bekrefte at kontoen faktisk tilhører deg. Nå er kontoen din klar til bruk. Du kan nå overføre penger mellom din Skrill-konto og bankkonto, samt sende og be om penger.

Neste gang du ønsker å logge inn på din Skrill-konto, vil du gjøre det ved å bruke e-postadressen din og et passord du velger. Du kan også bruke Skrill til å betale online. Hvis en nettbutikk av dine valgte partnere med Skrill, kan du bare velge Skrill som betalingsmetode. Etter dette vil du logge deg på din Skrill-konto (ikke bekymre deg, butikken vil ikke få informasjonen din), og godta kjøpet. Du kan også foreta kjøp via Skrill hvis din Skrill-konto ikke har penger i det – bare velg ett av dine koblede kredittkort som betalingsmetode.

Skrill Mastercard

Når du har åpnet din skrill-konto vil du kunne søke om et Skrill Mastercard. Det er veldig snedig når man for eksempel er på reiser. Skulle det skje noe med din VISA konto kan du logge deg på Skrill og sende penger til ditt Skrill mastercard. Eller du kan ta opp et forbrukslån på dagen og sende midlene til din Skrillkonto.