En søknad, flere lånetilbud

I dag er det få nordmenn som ikke har hørt om forbrukslån på nett. Men, det er fortsatt noen som ikke vet at du ikke bare kan søke hos en bank. Du kan sende inn en søknad som blir sendt til flerfoldige banker på en gang. Tjenesten du finner her på vår side fremmer våre samarbeidspartnere som tilbyr dette.

Selve konseptet er genialt, egentlig. I stedet for å måtte fylle inn individuelle søknadsskjema hos hver og en bank er det gjort med en søknad. I flere tilfelle vil søknaden din sendes til så mange som 15 individuelle lånetilbydere.

Alt du trenger å tenke på er å fylle ut riktig informasjon en gang. Så er det bare å vente til tilbudene fra bankene tikker inn. Hva banken vurderer er din betalingsevne. Lån på nett er uten sikkerhet. I tillegg kan du glede deg over at det ikke vil stilles spørsmål til hva du vil bruke pengene på.

Sammenlign og få lav rente

Oppfyller du minimumskravene til låneformidleren vil du i visse tilfeller få pengene dagen etter. Hvilke kriterier som gjelder varierer ganske mye fra bank til bank. Men det er noen enkle fellesnevnere.

Kriterier til lån på nett:

  • Norsk statsborger eller bosatt i Norge i min. 3 år.
  • Fylt 18 år (enkelte banker krever at du er 20 år og andre 25)
  • Du må kunne dokumentere en fast inntekt (noen stiller krav til min. 120.000 NOK årlig)
  • Ingen inkasso eller betalingsanmerkninger

Sett deg et budsjett og se hva du har råd til å låne. Hvis ikke kan lånet bli dyrere enn du hadde forutsett.

Trenger du refinansiering?

Du vurderer å ta opp et nytt forbrukslån. Kanskje for å betale ned flere andre smålån. Da kan det være du behøver refinansiering i stedet for nok et lån. Refinansiering kommer med en rekke gode fordeler. Et refinansieringslån vil spare deg penger med færre avgifter og gebyr. Renten på lånet vil være lavere. For ikke å snakke om at du endelig får oversikt. En faktura dekker alt.