Er du klar for et forbrukslån?

Forbrukslån kan være et godt alternativ hvis du trenger kontanter til et bestemt formål. Men det er mange faktorer du må vurdere når du skal bestemme hvilken type lån som passer for deg. Hvert år bruker millioner av amerikanere Forbrukslån for å konsolidere gjeld, betale for uventede utgifter, gjøre boligforbedringer og mer. Antallet personer med Forbrukslån har økt de siste årene. Faktisk var Forbrukslån det raskest voksende låneproduktet i 2016 fram til i dag.

Så hvorfor er Forbrukslån appellerende til så mange? Forbrukslån tilbyr lave renter for forbrukere med god kreditt. Og de er generelt mindre lånebeløp enn andre typer lån. Men de er ikke nødvendigvis den beste løsningen for alle. Hvis du tenker på å få et personlig lån, her er noen ting du bør vurdere før du tar en beslutning.

6 ting du bør vite om Forbrukslån

  • Hvordan Forbrukslån fungerer
  • Typer av Forbrukslån
  • Hvor du kan få et personlig lån
  • Forbrukslån kontra andre utlånsmuligheter
  • Innvirkning på kredittpoengene dine
  • Rentesatser og andre avgifter

Forbrukslån er en type avbetalingslån. Det betyr at du låner et fast beløp og betaler det tilbake med renter i månedlige avdrag. Lånets lengde/frist varierer mellom alt fra 12 til 84 måneder. Når du har betalt lånet ditt fullt ut, blir kontoen din stengt. Hvis du trenger mer penger, må du søke om et nytt lån.

Finn det beste lånet for deg hos oss

Først og fremst er det mengder av nyttig informasjon på våre sider vedrørende alle typer lån. Enten du er ute etter et lite sms lån eller trenger boiglån. Alle typer er dekket hos våre samarbeidspartnere. Sammenlign lån og la bankene knive om deg for en gangs skyld. Vi anbefaler at du sammenlikner minimum 4-5 forskjellige tilbud før du velger. Lykke til!