Er du på jakt etter norges billigste forbrukslån?

Da har du funnet den riktige siden for alle spørsmål i forhold til både billige lån og sunn privatøkonomi. Har du BankID er saken biff. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en søknad til en eller flere av våre samarbeidspartnere. Enkelt av disse vil sammenligne og gi deg tilbud fra så mange som opp til 15 banker på ett brett. I prinsippet betyr det av de gjør det tyngste arbeidet for deg. Len deg tilbake etter nøye utfylt søknad og se tilbudene tikke inn.

Ta deg så tid til å sammenligne betingelser som renter og nedbetalingstid før du bestemmer deg. Husk alltid at søknadene er helt uforpliktende. Om du ønsker lånet eller ei er 100% opp til deg. Ingenting er forpliktende inntil det øyeblikket du velger å ta lånet. Da vil prosessen øyeblikkelig. Enkelte smålån vil være disponible på din saldo innen timer. Større forbrukslån kan ta opp til 3 bankdager.

Alle typer lån på et sølvfat

Vi har virkelig gjort det lett for deg som forbruker å finne det beste lånet for nettopp deg. Tjenesten er gratis og du betaler ikke noe til hverken oss eller våre lånetilbydere. Let mellom de forskjellige lånetypene. Kanskje du trenger et forbrukslån i stedet for sms lånet du først tenkte på. Mulig kan løsningen på din pengeknipe rett og slett være et nytt kredittkort. Banken vil ikke spørre hva du vil benytte forbrukslånet ditt til, men er det MC du skal kjøpe lønner det seg å ta opp dertilhørende lån

Et lån til enhver anledning

Har du helt spesifikke behov som for eksempel bil, båt eller bolig finnes det egne lån til disse utgiftspostene. Skulle du ha spørsmål om lån har vi flere lærerike guider på våre sider. Sjekk ut vår seksjon for ofte stilte spørsmål. Lykke til med jakten på det perfekte lån!