Et lån du kan benytte til hva som helst

Mange er ikke klare over at de ikke behøver å fortelle banken hva de vil bruke lånet sitt til. For mange kan dette være en lettelse. Ofte er det ikke like greit å be om penger. Noen av oss liker det ikke i det hele tatt. Men skulle du grue deg er det gode nyheter.

For det første er selve søknadsprosessen anonym. Du kan sitte der hjemme i ro og fred og sammenligne søknader. Selve søknadsprosessen er uhyre enkel. Selvsagt må du vite selv hva du skal bruke pengene til. Ingen burde låne penger som en slags lommepenger. Lån er helst til det du må prioritere eller har råd til.

Søknadene er ikke bindende

Når du søker hos de forskjellige bankene du finner her og så er det ikke bindende. Først når du signerer er det bindende. Skulle du være redd for å måtte forklare deg til sure bankfunksjonærer tenk igjen. Hele prosessen er automatisert. Fra kredittsjekk til signering av kontrakt. Pengene vil komme disponibelt på din konto nærmest umiddelbart.

Med mindre du har spørsmål til banken du vurderer trenger du ikke snakke med noen. Ingen vil spørre og grave om hvorfor du trenger pengene. Dette gjelder forbrukslån og smålån. Skal du kjøpe bolig eller bil sier det seg selv at banken vet hva du skal ha lån til.

Send inn iallefall 4 søknader før du låner

Vår tjeneste er for nordmenn som ivrer etter de beste deals på lån. For å finne den beste dealen for deg anbefaler vi at du minst sammenligner 4 banker. Sett et budsjett og bestem hvilken sum du trenger. Deretter sjekker du gjennom de positive svarene du mottar på din søknad. Sjekk rente og nedbetalingstid nøye. Vi ønsker lykke til med å finne det lånet som er perfekt for deg.