Eurovision Song Contest 2016 sponses av VISA EUROPE

Eurovision Song Contest 2016 er rett rundt hjørnet, og mange Eurovision fans venter spent på den spennende kvelden den 14 mai. Visa Europe er også del av festkvelden som offisiell partner. Visa vil være den foretrukne betalings-partneren for arrangementet som finner sted i Stockholm.

Visa vil skape en kontaktløs betalings-opplevelse for publikum å delta på finalen og semifinalen i konkurransen, samt for besøkende til Eurovision Village på Kungsträdgården i Stockholm. Kontaktløs betaling stadig mer vanlig over hele Europa, som en rask, enkel og sikker måte å handle på. En kontaktløs enheten inneholder en antenne som ved berøring mot en kontaktløs terminal sikrer en trygg og sikker overføring av informasjon til og fra terminalen.

Årets Eurovision Song Contest markerer 61-årsdagen for den første konkurransen holdt tilbake i 1956 og har ambisjoner til å bli det største arrangementet hittil, og når ut til 200 millioner TV-seere over hele verden. 2016 Arrangementet vil åpne med semifinalene 10. og 12. mai med at finalen avholdt 14. mai på Globen i Stockholm.

Jon Ola Sand, direktør Supervisor av Eurovision Song Contest, la til: “Vi er glade for å ønske verdens nummer én betalings-leverandør, Visa, som sponsor av 2016 Eurovision Song Contest Visa Europe har en etablert rykte og har sponset noen av.de største begivenhetene i verden, noe som gjør oss enda mer stolte av å ha dem om bord.

VISA er veldig populært og det er svært på nordmenn som ikke har visakort i disse dager.