Forbrukslån eller overdratt kredittkort?

Forbrukslån eller overdratt kredittkort? Styr unna å stole for mye på kredittkort overtrekk denne jula. Hvert nyår sitter nordmenn over hele landet med dyre overtrekk de ikke kan betale. Renten på et overtrekk er 0 hvis du kan betale det ned neste måned. Slik blir det raskt veldig dyrt å betale ned. Renten går opp lynkjapt. For hver måned vil overtrekket balle på seg ytterligere. Selvsagt kan det brukes i juletidene for en tøff måned. Jula er den tiden på året flest nordmenn hat overtrekk. Fellesferien er nummer to. Nesten alle hjem går i minus i desember.

Ta opp forbrukslån i stedet

Det vil i mange tilfeller lønne seg å lappe over nyåret med et godt planlagt forbrukslån. Med godt planlagt mener vi at du ser over hva som vil lønne seg best. Før du velger se om du vil ha mulighet til å betale ned overtrekket i fullt neste måned. Det kan hende det blir for mye i en engangssum for dere. I så fall kan et forbrukslån lønne seg i lengden. Et forbrukslån har mye lengre nedbetalingstid og mye lavere renter. Som sagt, har dere råd til å betale ned gjeld på kredittkortet er det gratis. Men, så snart det mangler tilbakebetaling blir det dyrt. Sett opp et budsjett allerede nå, før juleaften og nyttårsaften. Hvor mye tror dere dere trenger ekstra? Når det er avklart les videre.

Finn et forbrukslån på dagen

På vår side finner du trygge norske lånetilbydere som gir ut forbrukslån daglig. Det er en smal sak å sende inn en søknad. Alt blir gjort elektronisk. På bare timer vil du kunne sammenligne tilbud fra de forskjellige banker. Slik er du rustet til å ta et godt valg. Du kan også søke om sms lån eller andre type lån som f.eks. billån. I mange tilfeller vil du kunne få pengene på konto innen 24 timer.