Forbrukslån for dyre tannlegebehandlinger

Forbrukslån for dyre tannlegebehandlinger. Det er ikke mye som svir som en skikkelig tannlegeregning. Noen tannleger tar seg svært godt betalt kan man si. Enkelte tannleger tar seg nemlig ekstraordinært godt betalt, og forlanger 50 prosent over vanlig markedspris.

Ei visdomstann kan fort koste 10.000 kroner. Da er det ofte mange tyr til et forbrukslån på nett. Har du fine tenner og unnslipper med en vanlig sjekk, betyr ikke prisforskjellene all verden. Men ved større inngrep er det betydelig beløp å spare. Den dyreste i Oslo forlanger 19.000 kroner for en visdomstann viser tall fra SSB. Skulle det være deg er det alltid en uforutsett kostnad. Mange vil bli lettet over å vite det finnes lån på nett. Bare gjør en avtale med tannlegen. Dette lånet kan behandles innen timer bare. Du trenger ikke gå til en bank engang.

Hvorfor er tannleger så dyre?

Når det gjelder enkeltkomponenter som for eksempel en krone, kan prisforskjellene forklares av om den en produsert i Norge eller Kina. En krone produsert i Kina skal egentlig ha like god kvalitet som en norsk krone. Men dessverre er det enkelte tannleger som hevder den må være norsk. Prisforskjellen utgjør 3.000-4.000 kroner alene..

En prissjekk kan spare deg flerfoldige tusen. Spesielt mye kan spares ved større inngrep. Skulle du bli nødt til en krisetur til tannlegen er det godt å vite at du kan låne mellom 5000 til 50.000 kroner på nettet. Har du fast inntekt og god vandel er det ikke noe problem.

Alle søknader er uforpliktende og anonyme. Vi anbefaler deg å sammenligne med flere banker. Slik kan du finne en rente og tilbakebetalingstid som passer din personlige økonomi. Les mer om alt som har med lån å gjøre her. Vi har mange gode råd om personlig økonomi.