Forbrukslån kan hjelpe konfirmasjonsfeiringen

Norsk gallup har vist oss at en gjennomsnittlig konfirmasjon koster 36.000 kroner. Det er det ikke alle familier som kan slå i bordet med fra en måned til neste. Spesielt de som kanskje bare har en inntekt eller nettopp vært gjennom større utgifter. Da er det iallefall godt å vite at det finnes et valg som heter forbrukslån. Selvsagt trenger man ikke bruke 36.000 kroner på en konfirmasjon. Alle familier er forskjellige og vil ha en annerledes prislapp på deres feiring. En interessant fakta var at minimum brukt på komfirmasjon var nede på 5000 kroner og den dyreste konfirmasjonen var på 280.000 kroner. Det er selvsagt ytterpunktene.

Lån penger til gaver eller festlokale

Ingen trenger å feire i 5-stjerners hotell. Det finnes mange rimeligere alternativ hvis man tenker litt kreativt. Uansett om du bare trenger litt ekstra gryn for denne spesielle anledningen eller trenger å finansiere det hele er det lån å få. Søk enkelt og greit på nett her på vår side for norske lån. Alle våre låne-leverandører tilbyr flere forskjellige typer lån. Uansett om du bare trenger 5000 kroner (SMS lån) eller et større beløp som 50.000 kroner (forbrukslån). Uansett hvilket beløp du vil låne er det et lån som passer deg.

Lån uten sikkerhet opp til 500.000 kroner

Forbrukslån passer for dere som har en ryddig økonomi. Sett opp et konfirmasjonsbudsjett slik dere kan se akkurat hvor mye dere eventuelt skal låne. Du har også flere snedige lånekalkulatorer du kan benytte. Se selv på 1-2-3 hvor mye du kan låne til hvilken rente. Våre lånetilbydere krever bare at du fyller ut en enkel elektronisk søknad. Sett deg tilbake og la bankene gjøre jobben for deg. Snart vil du motta flere tilbud. Vi anbefaler at du alltid sammenligner iallefall 3 forskjellige tilbud. Tilbudet er ikke bindende inntil du godtar og signerer. Pengene vil komme på din konto innen 48 timer. SMS lån er enda raskere.