Forbrukslån kan være løsningen på ekstrakostnader før vinteren

I forbindelse med vinterens anmarsj er det ekstra kostnader i tillegg. For en normal norsk husholdning vil for eksempel strømregningen gå opp. Er man ikke en av de heldige med total isolering, kan det koste. Det er andre ting man ikke tenke over som koster for måneder med snø. Vi anbefaler at du tar et par minutter til å tenke over hva du behøver. Vår redaksjon har satt sammen en hendig liste.

Skulle det være at noe på listen mangler er du forberedt. Slik kan du også sjekke mot ditt busdjett. Har du råd til å komme smidig gjennom vinteren rent finansielt? Er det en kostnad dere ikke har planlagt for? I så fall kan et forbrukslån være tingen. Du kan låne fra så lite som 5000 kroner opp til 50.000. Enkelt å sammenligne tilbud fra forskjellige banker via vår liste. Tilbake til vinterforberedelsene.

Dette er verdt å tenke over før vinteren er i full gang

Strømregning

Er det tid til å isolere det vinduet dere alltid snakket om å fikse?
Behøver dere nye, varme kvalitetsdyner i år? Det spareløsninger å finne på nettet.

Bil

Er det dags for nye vinterdekk? Mange eksperter anbefaler alle å ta bilen til verksted for en sjekk før snøfall. Et lån kan gi deg den tryggheten du trenger i trafikken i vinter.

Det finnes ikke dårlig vær- bare dårlig klær

Har du barn har de kanskje vokst ut av regntøyet sitt. De har behov for refleksvester og ny slalomhjelm. Kanskje familien tenker å fornye skiene sine. Godt utstyr gjør vinteren mye morsommere.

Snømåking

Kanskje det er i år at dere investerer i en snøfreser. Det kan være veldig verdt det. Kanskje det koster litt, men tenk på hva du sparer. Tid på morgenen. Iskalde økter og værkende rygg.

Finn et forbrukslån som passer deg. Gjør deg klar for vinteren i år!