Fordelen ved å sammenligne lån før du signerer

Leser du dette er du på utkikk etter et lån. Da har du kommet på riktig sted. Vi har mange gode låneformidlere som alle vil sikre at du har muligheten til å sammenligne lån. Det er mange grunner til at du bør sammenligne tilbud fra flere banker. Ikke bare er det utrolig enkelt og praktisk for deg å søke online i fred og ro. Men hovedsaken er at du kan spare tusenlapper på å finne det lånet som passer deg best enten det er smslån, forbrukslån eller andre typer lån. Så, kast deg ikke på det første tilbudet som godkjenner søknaden din: sammenlign minst 3-4 lånetilbud før du bestemmer deg. Med vår tjeneste kan det ikke bli enklere.

Forbrukslån eller Refinansiering

Søker du forbrukslån vil du finne formidlere som arbeider med så mange som 15+ låneinstitusjoner. Alle bankene er norske banker og til å stole på. Lån alt mellom 5000 kroner opp til så mye som 500.000 kr. Alt er opp til din kreditthistorie og din betalingsevne. Se opp for aldersgrensene på de forskjellige lånene. Noen banker lar deg låne penger så snart du er myndig, mens andre kun gir lån for deg som er fylt 25 år. Disse betingelsene vil stipuleres i de tilbudene du mottar.

Refinansiering

Noe av det smarteste du kan gjøre hvis du har mange lån er å samle alle de små lånene i ett oversiktlig lån. Flere banker tilbyr tjenesten som refereres til som refinansieringslån. Med et slikt lån får du samlet alle lån på en oversiktlig, månedlig faktura. Slik kan du ikke bare spare penger på lavere rente, du har også mindre stress og bedre oversikt.

Hva trenger jeg for å få et lån?

For å søke om lån må du ha norsk statsborgerskap og ha bodd i Norge de siste 3 årene. Som nevnt er det forskjellige aldersgrenser hos de forskjellige bankene. Ellers er det også krav om en viss årsinntekt. De laveste ber om bevis på at du tjener min. 120.000 kr. i året, andre ber om 200.000 kr. eller mer. Din kreddittverdighet vurderes automatisk og har du for eksempel inkassosaker på gang vil de finne ut dette. En ryddig økonomi gir bedre muligheter for forbrukslån.