Fordeler er det med en e-lommebok

Fordeler er det med en e-lommebok. Ikke mange er komfortable med e-lommebøker. Ikke uten grunn, selvfølgelig. De er mer bekymret for sikkerhet enn hvor enkelt å bruke e-lommebøker. Hva mange ikke vet er at e-lommebøker er tryggere enn debet og kredittkort i mange tilfeller.

Sikkerhet

Den største fordelen ved bruk av lommeboken er sikkerhet. Du kan laste lommebøker når du vil – selv før en transaksjon. Du kan laste dem med små mengder penger – selv det eksakte beløpet du skal bruke. Hva er fordelen her? Øyeblikket du bruker beløpet lastet, er lommeboken din tom. Dette er den største fordelen. I motsetning til kreditt- eller debetkort, hvor du må være ekstra forsiktig da de kan ha store saldoer eller en stor kredittgrense, kan lommebøker lastes med små eller til og med eksakte beløp.

Hvem godtar e-lommebøker?

Liker du å handle eller å spille på nettet er en e-lommebok tingen for deg. De fleste butikker og casinoer godtar e-lommebøker. Hvis du handler online, må du velge Wallet-alternativet. Din e-lommebokkonto fungerer som legitimasjon i tillegg.

Mens du bruker den i fysiske butikker, er det flere måter som lommebøker fungerer. Ved fysiske kort må du overlevere kortet til kassereren for å sveipe det i maskinen. Og hvem vet, han kan bruke en skimmer. Men med e-lommeboken, forblir telefonen i hånden din til enhver tid.

Ikke for alle

Ok, det er ikke noe for alle våre lesere. Det er ikke noe poeng med å ha en e-lommebok hvis den kommer til å være tomt fordi du ikke har lastet den. Alle lommebøker kan lastes inn via kreditt- eller debetkort eller nettbank. Noen lommebøker tilbyr også muligheten for automatisk lasting. Dette kan knyttes til din lønningskonto eller andre konti. Lykke til med din e-lommebok. Selvsagt kan nettlån også betales ut til en slik banktjeneste. Så lenge det er en legitim bankkonto.