Fornuftig bruk av kredittkort kan hjelpe deg med å spare penger

Fornuftig bruk av kredittkort kan hjelpe deg med å spare penger. Til tross for fremkomsten av ulike betalingsapplikasjoner forblir kredittkort et viktig transaksjonsmiddel. Det er et foretrukket valg når det gjelder å øke kortsiktig gjeld, for mange mennesker. Dette kan være det første som kommer til å tenke når du tenker på kredittkort og besparelser. Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan en god bruk av disse kredittkortene få deg gode rabatter.

De fleste e-handelsaktører slår seg sammen med kredittkortselskaper. Før du handler på e-handelsplattformen, må du sjekke om det finnes slike spesialtilbud for dine kredittkort.

Bonuspoeng

Det har vært å avgjøre tankene til kredittkortbrukerne over en lengre periode. Hvert kredittkortutsteder har sitt eget belønningsprogram og hvert belønningspunkt henter en verdi hvor som helst mellom Re 0,2 og Re 0.75 for de fleste kortene. Enkelte utstedere tillater selv at konverteringen av kredittkortbelønningspoeng til kontanter for å avgjøre kredittkortregninger. Imidlertid tilbyr mange utstedere gaver og gavekuponger i stedet for belønningspoeng.

For å få mest mulig ut av belønningen poeng, er det bedre du bruker litt tid på å studere belønning poengstrukturen og neste beste alternativ til konvertering av belønning poeng til kontanter som eksperter anbefaler det. Men hvis utstederen ikke tillater dette, velg de riktige gavekupongene etter å ha forstått dine behov. Belønningspoeng kommer med utløpsdato. Bruk belønning poeng for å få ting du vil ha.

Kombinert kredittkort

Neste nivå av belønning poeng kan være co-branded kredittkort. Hvis du er en hyppig bruker av visse tjenester, for eksempel supermarkeder, reiser med fly, kan co-branded kredittkort komme til din hjelp. De lar deg tjene poeng eller luftmiljøer som kan brukes til å bosette regninger hos co-branding-partneren. Disse kortene kommer også med ekstra fordeler som tilgang til flyplasser, ekstra rabatter og tilleggsforsikring.

Co-branded kredittkort tilbyr imidlertid ikke noen annen stor fordel enn å handle hos co-branding partner. Derfor kan man være forsiktig når man velger et slikt kredittkort. Du vil fortsette å få all informasjon om tilbud og tilbud på slike kort. Ikke gå overbord med det, kjøp kun det du vil ha. Husk at du må betale regningene til slutt.