Gjør noe litt ekstra denne påsken med et forbrukslån

Påsken er som kjent en av nordmenns yndlingshøytider.Og i år har vi også hatt en fantastisk og snørik vinter. Føret er perfekt og mange nordmenn legger ut på skitur eller setter ned løypene. Men spesielt slalom kan koste dyrt. Spesielt hvis dere har flere barn som skal innkvarteres, fores og ha heispass. Slikt baller det fort på seg. Ikke sjelden spanderer nordmenn faktisk mer penger på påsken enn de gjør på sommerferien sin. Etter julefeiring er dette Ola Nordmanns nest dyreste tid av året.

Noen sliter med påsketuren siden økonomien ikke har kommet seg på rett kjøl etter en dyr julefeiring. Da er det flott å vite at man kan ta opp et hendig forbrukslån. På null og nix blir det påskegodt på alle og enhver. God Påske!

Lån opp til 50.000 på nett

Ja, du leste riktig. Via våre samarbeidspartnere kan du lett søke om et lån på nett. Du kan selvsagt selv bestemme hvor mye du ønsker å låne. Søknaden går automatisk og du får svar på bare noen timer. Faktisk gå kan du få svar på minuttet i enkelte tilfeller. Har du fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger er du i gang.

Selvsagt er det viktig at du sammenligner flere banker slik at du får en oversikt. Tilbudene vil variere meget fra bank til bank og her kan du spare penger. Vi anbefaler at du i det minste søker hos 3 forskjellige banker. Sammenlign renter og andre vilkår for en bra match for dine behov. Alt er helt anonymt og du trenger ikke forlate huset engang før pengene er på saldo.

Ikke lån over evne! Se til at dere har et realistisk budsjett og at dere faktisk kan håndtere tilbakebetalingen. Ingen grunn til å la påskefeiring knekke økonomien for resten av året.