God jul og ønsker om et godt finansielt år i 2017

God jul og ønsker om et godt finansielt år i 2017. Vi er i full julestemning i dag og ønsker å sende en hilsen til alle våre lesere. I året som har gått har mye skjedd. Alle har vi hatt mange gode opplevelser. Mange har flyttet. Noen har giftet seg. Mange har hat familieforøkelse. Lesere har tatt opp lån for en drømmereise de lengter tilbake til. Reiser er en av de tingene de fleste husker beste fra fjoråret, hvis de ikke har hatt like store feiringer som forfremmelse på jobben kanskje. Mange grunner til å være takknemlig over året som har gått. Det er alltid fint å reflektere tilbake i juletiden på høydepunktene. De fleste av oss har mye fint å se tilbake på.

Året 2017 har også vært et tungt år. Mange av oss har mistet en vi elsker, opplevd motgang eller samlivsbrudd. Noen av dere har ikke blitt gravide i 2017. Kanskje hoppet du av studiet som viste seg å være feil for deg. Andre havnet i finansielle vanskeligheter. Alle år byr på triumfer og nederlag.

Det var det året vi hadde, og nå er det dags for et nytt år

Vi håper våre lesere har hatt et godt år. Skulle det være annerledes er det alltid godt å starte et nytt år og et nytt kapittel. Tiden kan man dessverre ikke kontrollere. Neste år vil kanskje bli året hvor du/dere tar tak i personlig økonomi. Da håper vi dere husker å komme tilbake til vår side for best personlig økonomi. På vår side vil du finne all informasjon du skulle behøve om lån. I tillegg vil du finne mini-guider, budsjett-tips og regelmessige nyheter.

Alt for å hjelpe deg finne riktig lån samtidig som du tar en velinformert beslutning. Er du en av de uheldige i gjeldskneika er kanskje et refinansieringslån i 2018 løsningen. Vil dere giftes i 2018, kan dere se på forskjellige forbrukslån. Uansett hva 2018 har i vente ønsker vi alle en trivelig jul og et riktig godt nytt år!