Gode råd for å spare penger med riktig kredittkort

Det er en myte at det er dyrt med kredittkort. Dyrt blir det bare hvis man bruker kredittkortet feil. Hvis du benytter ditt kredittkort på riktig måte kan du spare penger.

Kredittkortmarkedet er i stor vekst og det er stadig nye kredittkort på markedet. Skulle du lete etter et nytt kredittkort er det lurt å gjøre litt bakgrunnsarbeid. Spør deg selv et par nøkkelspørsmål slik at du velger riktig kort for deg.

Først og fremst skal du være klar over hvor store forskjeller det er fra kort til kort. Velger du riktig er det faktisk mulig å spare 100-lapper i året.

Fordelsprogram

Spar penger på kredittkortet ditt ved å se over hva du bruker kortet til. Pendler du i bil? Flyr du mye? Shopper du mye online? Mange kredittkort tilbyr i dag en rekke forskjellige fordelsprogrammer der du tjener penger eller bonuser på alle dine transaksjoner.

Kredittkortet har enten en cashback-ordning der du får penger igjen på det du handler. Eller du kan få et kort som gir prosentvise rabatter på dine transaksjoner i forskjellige kategorier. Som for eksempel flyreiser. Velg riktig og dra nytte av de fordelene det gir og alt du kan spare i løpet av et år. Selvsagt må du vite hva fordelsprogrammet inneholder. Les regler og vilkår knyttet til kortet før du bestemmer deg.

Velg riktig kort

Når du har tenkt over et bruksområde som passer din livsstil velger du ut iallefall 3-4 alternativer. Sammenligning gir deg mulighet til å ta det riktige valget og er enkelt og greit med våre samarbeidspartnere. Det er ikke noen vits i å ha et bensinkort hvis du pendler og bare kjører i helgene. Reiser du bare en gang i året vil ikke noe kort knyttet til et flyselskap nytte noe. Lykke til med din jakt på det perfekte kredittkort for deg.