Har du det vanskelig med å få lån?

Har du det vanskelig med å få lån? En rekke banker og kredittinstitusjoner har sett et økende behov for ikke-standardiserte kredittvurderingsprosesser. Nettopp for å hjelpe de av dere som har vanskelig for å få lån i tradisjonelle banker. Nettbanker og tradisjonelle banker varierer både i måten de jobber med og mot hvilke kunder de tjener.

Tilhører du gruppen av mennesker som er i en økonomisk dårlig situasjon. Er du sikker på at du aldri vil kunne få noe lån? Da befinner du deg i en gruppe som er større enn du tror. Ingen grunn til å føle seg alene. Dessverre er det mye lettere å ende opp i en slik situasjon enn å komme seg ut av det.

Du har ingenting å tape på å sende inn en søknad

For å få en enkel oversikt over hvem som har hva å tilby har vi samlet de beste norske lånetilbydere her. Gjør dine egen sammenligning og send ut noen søknader. Hva har du å tape? Vær oppmerksom på at disse er kun lån for noe som virkelig trengs umiddelbart. Er det nemlig slik at du tviler på at du kan få lån kan det hende du kan få det. Men, har du råd til det? Det er et annet spørsmål.

Sjekk din egen kredittverdighet

Du kan selv sjekke på nettet om du er til inkasso og din kredittverdighet. Det er flere sider som tilbyr dette mot et gebyr. En snarvei kan være å søke med en gang på en av våre banker. De vil raskt not foreta en kredittsjekk på deg.

Så vet du også hvordan det står til. Skulle du være heldig å kunne oppta et lån, er inkasso det første som betales. Du bør forte deg med å betale ned alt som gir betalingsanmerkninger. Mange tar faktisk opp kriselån eller refinansieringslån for nettopp inkassokrav.