Har du flere små lån?

Har du mange smålån er det vanskelig å forstå nøyaktig hva det egentlig koster deg? Så kanskje du bør vurdere å kombinere din smågjeld i et enkeltstående lån. Dette kan gi oversikt og spare deg renter.

Har du flere forbrukslån som du stadig betaler for, og du er litt forvirret om hvor mye gjeld du har og om du nå faktisk også får betalt kreditorene i tide? Da kan det kan være en løsning å kontakte banken og konsolidere total gjeld på et lån. Husk også å undersøke dine muligheter andre steder enn din egen bank. Her på denne siden kan du sammenligne forbrukslån som du kan ta opp og betale av alle dine smålån med og ha en kreditor å forholde deg til.

Et forbrukslån kan være en god løsning

Hvilken type lån du kan samle og betale ned dine smålån med, avhenger av flere faktorer.
Du kan finne den billigste og mest brukervennlige norske utlånere her.

Du må ha orden i papirene. Før du kontakter banken, er det også viktig at du har en komplett oversikt over hvordan din økonomi ser ut i øyeblikket og framover.

Du må først få en oversikt over all din gjeld. Finn ut beløpene du skylder til hvilke kreditorer og hvilke deadlines som må følges. Dann deg en oversikt over lån du allerede betaler for og sett opp et privat budsjett som du kan videresende med søknaden din.

For å bli vurdert for et lån, må banken blant annet se årsoppgave og lønnsslipper fra de tre foregående månedene. I tillegg er det en god idé, hvis du lister opp dine andre eiendeler av verdi. Hva renten du får på lånet avhenger av en konkret vurdering og varierer fra bank til bank.