Har du flere utgifter enn du kan håndtere?

Det er ikke alle måneder som er like artige. Spesielt ikke må slutten av måneden. Mange nordmenn har endt opp i en situasjon hvor lønningsposen er så godt som tom med en gang den er mottatt. Det kan komme av flere forskjellige årsaker. Mange har rett og slett ikke kunne finne en bolig de har råd til i forhold til inntekter og såkalt “bor seg ihjel”.
Andre har rett og slett kommet inn i en ond sirkel med sitt kredittkort hvor de er nødt til å benytte kreditten på kortet sitt for å få endene til å møtes måned etter måned.

Du kan selv se for deg hvordan det kan lett også skli ut fordi man “venner seg til” en livsstil som ikke passer inntekten og utgiftene i det hele tatt. Mange går i den berømte luksusfella.

Slett gjelden og kom ovenpå med et forbrukslån

Det kan være på tide å sette seg ned og tenke over hva som skal til for å komme ut på topp igjen. Du bør tenke over hvor viktig det er å kunne legge til side penger hver måned for din egen skyld. Dette lar seg slettes ikke gjøre hvis hver lønningspose ender opp tom før neste måned er i gang.

Hos oss finner du forbrukslån på alt fra 5000 NOK til 50.000 NOK. Se over ditt økonomiske totalbilde. Identifiser gjeld det kan lønne seg å ta opp et lån for å slette. Slik kan du iallefall kvitte deg med et par sinte kreditorer og sakte men sikkert betale ned i den størrelsesorden som passer ditt nye, reviderte budsjett.

Er du usikker skal du vite at alle søknader du sender selvsagt ikke er bindende før du sier ja. Dette er 100% opp til deg.