Har du ikke råd til sommerferie?

Alle trenger en ferie. Men desverre det er ikke hvert år man kanskje har råd til å reise noe sted som helst. Store utgifter eller investeringer i fjor kan ha gjort reisekassen i år slunken. Da kan et forbrukslån være en glimrende ide for å få deg selv og partner og eller familie på drømmeturen uansett! Du kan få et forbrukslån på dagen hvis du ikke har betalingsanmerkninger eller inkassosaker i mot deg. Slik kan du unngå en kjip hyttetur i traurig norsk sommervær.

Det hele er fort og enkelt gjort på nettet. Forbrukslånets største fordel vil mange si den fleksibiliteten du som lånetager har til selv å bestemme hva det skal benyttes til. Du slipper blottlegge deg for banken og forklare detaljer om ditt privat-liv. Avhengig av lånets størrelse er det mulig for eksempel å bruke halve forbrukslånet på en drømmetur og andre halvdelen til å pusse opp badet. Valget er ditt rett og slett.

Det viktigste du bør overveie før du setter i gang og planlegger en jorda-rundt tur er om du faktisk har ryddig og stabil nok privatøkonomi til å håndtere tilbakebetalingene som kommer som julekvelden på kjerringa før du rekker å bruke opp pengene engang.

Et annet alternativ til forbrukslån kan være å søke om et kredittkort du kan benytte til å finansiere ferien for hele familien. Kredittkortet kan benyttes til å kjøpe flybilletter, booke hotell og betale for utgifter underveis.

Du må ha full kontroll over alle ekstrautgifter du har på en månedlig basis siden målet selvsagt bør være å kvitte seg med gjelden du setter deg i så fort som mulig. Er det dårlig stelt med privatøkonomien er det nok best å styre unna. Men er det på stell og reiselysten stor kan du sjekke ut dine valgmuligheter her. Da gjenstår det bare å ønske bon voyage!