Hensikten med å sammenligne forbrukslån er enkel

Så, du er klar til å ta opp et forbrukslån. Hvordan får du det forbrukslånet du fortjener. Og hvor skal du begynne?

Hensikten med vår side er å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig for våre lesere. Skulle du være på jakt etter det forbrukslånet som passer deg best er du på riktig side. Våre samarbeidspartnere er klare til å gjøre søknadsprosessen så enkel og grei som mulig for deg.

De lar deg søke i ro og mak der hjemme og formidler din søknad til flerfoldige banker. Basert på din søknad vil du motta flere forskjellige tilbud fra flere banker. Så er det opp til deg å sammenligne og finne riktig tilbud.

Det er store forskjeller fra bank til bank

Vår tjeneste sparer deg ikke bare tid, men aller viktigst: penger. I tillegg er det også raskt og smidig. Du fyller ut et detaljert søknadsskjema på nettet. Se til at du har alle detaljer skjemaet spør om for hånden. Slik unngår du å kaste bort både din og bankenes tid.

Når søknaden er klar vil du motta en rekke forskjellige tilbud. Hvor mange tilbud du vil motta avhenger av din betalingsevne. Uansett er det alltid bra å sammenligne. Innen kort tid vil du motta tilbud, og det er opp til deg. Alle tilbud vil ha forskjellige regler og vilkår.

Sammenlign, sammenlign, sammenlign!

Å bruke tid på å finne riktig tilbud vil kunne spare deg tusenlapper på lang sikt. Vær spesielt oppmerksom på renter og vilkår som har med nedbetaling å gjøre. Se også hvilke straffegebyr som legges til hvis du ikke kan betale ned en måned (eller flere).

Vi anbefaler at alle som leter etter et forbrukslån sammenligner min 3-4 søknader. Husk at søknaden er 100% uforpliktende! Det er først når du godtar tilbudet og igangsetter BankID at du er bundet. Og, sammenligningstjenesten er også helt gratis.