Hjemmelagede julegaver i en over-kommersiell høytid

Materialismen som har tatt seg over julen i vår kultur. Vi handler som ville dyr. Hvis du ikke er forsiktig, kan den raskt bli den dyreste måneden på året. Hvis du prøver å se hvor mye du bruker, er det viktig å sette et julebudsjett. Se om du kan holde deg innenfor budsjettets rammer til Januar 2019. Når du har satt et budsjett, finner du gaver som passer inn i det. Hvis du er litt kreativ, kan du gi en tanke og oppmerksomhet til flere. Du må virkelig være kreativ. Nøkkelen er imidlertid å være gjennomtenkt og personlig. Her er noen tips.

Rimelige julegaver

Hjemmebakst:

Alle kjenner vi noen som elsker kaker og søtsaker. Ikke for de med diabetes eller de som er på diett.

Personlige lommetørklær:

Broder initialer eller et morsomt slogan på et vanlig hvitt lommetørkle. Du kan selvsagt brodere på nesten hva som helst for å personalisere gaven din.

Foto i ramme:

Finn et bilde av deg og personen du gir bildet til. Velg da gjerne et bilde hvor din venn ser best ut på. Kjøp en fin ramme og du har en veldig kjærkommen gave. Få bilder av deg og personen du gir gaven til i hver sesong, og plasser dem i den aktuelle måneden / sesongen av året!

Gavekurver:

Gi bort en gavekurv som passer til personens smak og personlighet. 5 forskjellige mikrobryggeri-øl, 5 negelakker og bommul etc. Du skjønner tegninga.

Tilpassede t-skjorter:

Lag din egen t-skjorte til et familiemedlem. Du finner flere tjenester på nettet.

Lån penger til julegaver

Via våre sider kan du finne forbrukslån til enhver anledning så og si. Skulle det være vanskelig å få alle gavene under treet er det en enkel løsning. Har du muligheten til å betale tilbake i tide er det ingenting som stopper deg fra å ta opp et lån uten sikkerhet. Vi ønsker alle lykke til og en vellykket feiring av årets største høytid.