Hva er et forhåndsbetalt Kredittkort?

Forhåndsbetalte kort har mange av de samme fordeler som kredittkort. Dette inkluderer internett kjøp, da disse kortene begrenser hvor mye kontanter folk kan få på hvis de får tilgang til kortet ditt. Dessuten kan forhåndsbetalte kort brukes ved leie av hotellrom eller bil som krever forhåndsgodkjenning. Når det er sagt, forhåndsbetalte kort tilbyr ikke bedre beskyttelse enn kredittkortselskaper. Uten tvil, det tradisjonelle kredittkort er bedre beskyttet fordi komplett refusjon er gitt når nettsvindel oppstår. I praksis er det imidlertid få refusjon fra et forhåndsbetalt bedrift eller et kredittkortselskap ikke nødvendigvis like enkelt. Så, et forhåndsbetalt kort gir bedre sikkerhet enn kontanter, mindre gjelds-relaterte fristelser enn kreditt, og et anstendig online shopping verktøy.

Fordeler og Ulemper

Ulempen med forhåndsbetalte kort blir tydelig når du ser på de forskjelldige avgiftene du betaler. Normale sparekontoer for eksempel veldig lav rente. Forhåndsbetalte kort har like høy om ikke høyere rente. For noen kort, kan aktiveringsavgiften bare matche et år igjen av vanlige bankkonto avgifter.

De er ikke vesentlig sikrere – og hvis det blir stjålet, kan du forvente et gebyr når du ringer bare for å rapportere det stjålet. De har heller ikke noe lojalitetsprogram. En situasjon hvor forhåndsbetalte kort er et billigere alternativ er når bankkontoen er stadig overtrukket og dermed trekker opp avgiftene, eller ditt kredittkort har bærer en stor balanse. Forhåndsbetalte kort, til tross for deres sure avgifter, kutter ikke like så dypt som en bank eller kredittkortselskapet kan. Forhåndsbetalte kort, i dette tilfellet, vil spare deg penger. Det vil si det koster deg mindre ved sammenligning – men de vil ikke løse de underliggende problemene i din økonomi.

Anonymitet

Hvis du ikke vil at noen i husholdningen skal vite at du spiller på nett og hvor mye du spiller for, som et eksempel, er et forhåndsbetalt en fin løsning. Alle voksne handler fra tid til annen tjenester eller produkter vi gjerne vil holde privat.