Hva skal du bruke forbrukslånet ditt på?

Den største forskjellen mellom si et boliglån eller et billån og et generelt forbrukslån er at banken som utsteder dette lånet (forbrukslån) ikke vil legge seg opp i hva du ønsker å benytte dette til. Uansett hva det er du har i tankene er prosessen den samme, men banken vil ikke bry seg om hva dette lånet vil bli brukt til.

Enten det er for en ny flashy kåpe eller en splitter ny offroad sykkel er det helt opp til deg hva du ønsker å benytte pengene på. Du kan enkelt og greit her på vår side finne forbrukslån på dagen helt opp til 65.000 NOK. Hvis kåpen er 2000 NOK, kan du ta opp et enkelt og greit SMS lån og du har kåpen på deg i tide for Fredagens date med en lovende Mr. Wonderful.

Du kan ha penger på din konto på noen timer!

Med et boliglån kan du låne opp til 85% av hva boligen koster og renten vil være lavere enn med et forbruks eller kredittkort lån enkelt og greit siden banken har kausjon i boligen din. Med vanlige forbrukslån har ikke banken noen sikkerhet så renten er dertilhørende høyere.

På vår side kan du i ro og mak sammenligne alle de vel anerkjente og trygge kreditorene vi har valgt ut for deg med stor omhu, og finne et lån som passer perfekt til deg. Vi minner om hvor viktig det er at du har en fullstendig og realistisk oversikt over din privatøkonomi før du låner penger. Ikke få går i fella for å låne mer enn de kan håndtere tilbakebetalingen på, og dette kan fort bli veldig dyrt når renter baller seg på forsinkede betalinger. Sett deg inn i hva du signerer og spør heller en gang for mye hvis du lurer på hva noe betyr.