Hvor mye/lite er et smålån på?

Et smålån er et lån på under 20.000 kr. Det fins låneselskaper på nettet som byr på mulighet til å låne helt nede på bare 1000 kroner av gangen men uansett sum vil du med slike smålån måtte betale tilbake på kort tid, eksempelvis på bare ett månedlig avdrag.
Mange har tatt opp minilån og Norge er et marked hvor vi stadig ser flere og flere tilbud av denne forbrukslån med forskjellige betingelser og vilkår. Her hos Lånepenger24 opererer vi med en nedre grense på 5000 kroner for øyeblikket. Korteste tillatte tilbakebetalingstid er et år.

Å få et smålån er såre enkelt

En viktig fordel med smålån er at pengene du låner vil bli overført veldig kjapt. Søknadstiden er minimal. Du enkelt og greit fastsetter hvor mye du trenger, og hvor lang tilbakebetalingstid som passer for deg. Når du har funnet en balanse du er fornøyd med fyller du inn et kort skjema. Da er det bare å vente en liten stund mens vi henter inn tilbud fra våre samarbeidspartnere. Du vil få svar i løpet av noen timer.

Når du har mottatt tilbudene vi finner for deg står het fritt til å takke nei. Søknad gjennom Lånepenger24 er helt uten forpliktelser. Skulle du bestemme deg for å slå til kan du bruke BankID til å skrive under på lånet. Det går på et blunk. Siden du ikke trenger å skrive under på noe for hånd kan du ta opp et smålån på minuttet. Pengene vil da få sporenstreks.

En annen ting som gjør det mulig å ta opp lån så raskt på nettet er at alle smålån er usikret. Med andre ord tar ikke utlåner pant i dine eiendeler. Det medfører at det ikke finnes behov for tidskrevende verditaksering av noe som helst. Enklere og raskere kan det ikke gjøres. Du kan selvsagt også ta opp minilån på dagen hos tilbydere som byr på den typen lån.