Hvordan kan jeg låne penger anonymt?

Her er en liten guide til deg som tenker over å låne en liten eller stor sum. Sjekk ut våre tips for et smidig lån.

Klikk på den lånegiveren du vil ta opp lån hos her på vår side for side personlig finanser og tenk over hvordan du vil forvalte dine penger.

Velg beløp og forfallstid du finner på låneinstitusjonens hjemmeside

Fyll i søknaden. Hos noen långivere er det nok til å fylle inn mobilnummer, e-postadresse og personnummer din registrerte adresse blir lastet ned automatisk. Noen långivere krever at du fyller inn informasjonen manuelt.

Når du har sendt søknaden får du sannsynligvis svar på skjermen umiddelbart. Det er iallefall mest vanlig. Kun hvis det er vanskelig å se din evne for tilbakebetaling kan det ta litt ekstra tid innen du får svar, siden de da må behandle din søknad manuelt.
I de fleste låneinstitusjoner, kan du signere låneavtalen direkte med e-Ben / BankID, mens andre vil sende deg en kode til telefonen din, slik at du kan bekrefte hvem du er. Det er svært uvanlig å måtte fylle ut et papirbasert avtale, noe som gjør det umulig å låne penger raskt.

Pengene blir utbetalt samme dag eller påfølgende dag avhengig av når du har foretatt søknaden. Hvis du virkelig behøver pengene raskt kan du søke om lån hos en långiver som benytter samme bank som du har, og du får pengene direkte.

Boliglån er noe de fleste av oss må ha før eller senere, det er ikke mange som har nok oppsparte midler når det kommer til boligkjøp. Uansett er det positivt med noe egne midler, det gjør at du ikke trenger å låne hele beløpet for å kjøpe din drømmebolig, noe som også kan ha positiv virkning på hva slags rente du får.