Hvorfor har andre så god økonomisk kontroll?

Du kjenner de menneskene som organiserer økonomien sin med flere Excel-regneark og sofistikerte investeringsstrategier? Irriterende eller beundringsverdig, får de deg til å føle deg som en looser med din egen økonomi. Som mange er ikke oversikten helt perfekt, ikke sant?

Men la oss innse dette. Det siste du vil gjøre er å bruke så mye energi på excel. Vel, gjett hva? Det er mulig å forbedre økonomien din ved å gjøre noen få ting som faktisk krever veldig lite krefter. Les videre for å lære hvordan du kan få bedre kontroll over pengene dine.

Sparegrisen som har gått av mote

Det kan høres sprøtt ut, men vi glemmer noen ganger at mynter har verdi. Hvis du har løse skift i lommeboken eller vesken, er det mer sannsynlig at du vil bruke dem. Eller de havner i dypet av bilen eller sofaen. Ved å legge tilside overflødige mynter daglig. Mer lommepenger for deg og dine! Skaff deg en god gammeldags sparegris. En tom kaffeboks eller egentlig hva som helst kan også brukes.

Har du spurt om lønnsforhøyelse?

Det kan være på tide å be om en økning i lønn. Som de sier – ingen risiko, ingen belønning. Så legg deg selv der ute, og tjen en bedre lønn for jobben du allerede har gjort. Bare sørg for at du har en strategi på plass før du møter med sjefen din. Og gjør det til et poeng å vise lederen din hvordan arbeidet ditt har kommet selskapet til gode. Ha nummer og timer klare. Påpek hvordan du har overgått forventningene og ansvarene du er pålagt. Du vil kanskje bli forbauset over hvor glade de vil være for å gi deg lønnsforhøyelsen din.

Å tjene litt ekstra penger på siden trenger ikke å være tidkrevende eller upraktisk. Du kan for eksempel ta online undersøkelser på egen tid for respekterte nettsteder, for eksempel og. Eller sjekk ut om det er noen, som å for eksempel mystery shopper eller blogging du kan tjene på. Med andre ord, vi snakker om stillinger som tilbyr ekstra penger og mye fleksibilitet. Lykke til ønsker Lånepenger24.no!